Två indiska män drunknar på Phuket Beach efter att ha ignorerat inga simvarningar

Phuket -

Två indiska turister drunknade vid Karon Beach, Mueang Phuket, efter att ha ignorerat röda flaggor och inga simvarningar.

Räddningspersonal underrättades om händelsen klockan 6 på Karon Beach på tisdagen (45 augusti)st). De och Phuket Express anlände till stranden med röda flaggor vilket innebar att ingen simning tillåts placerad längs stranden.

Två manliga indiska turister hade redan dragits upp från bränningen till stranden av livräddare innan räddningsarbetare hade anlänt. Båda männen hade ingen puls och fördes i hast till närliggande sjukhus där de båda senare dödförklarades. En av dem identifierades av Karonpolisen som Mr. SAGER JVGTAWAT, 31, medan den andra mannen ännu inte har identifierats offentligt av relevanta tjänstemän.

Oidentifierade indiska vänner till de två männen berättade för Karon-polisen att det var totalt åtta av dem som besökte området. Fyra av dem badade i havet trots många varningar om att hålla sig borta från vattnet. Alla fyra drogs ut till havs av starka vågor. De fördes tillbaka till stranden av badvakter men två av männen drunknade tragiskt.

Liknande incidenter nyligen:

En manlig turist från Senegal försvann efter att han badat i havet vid Freedom Beach i Karon, Phuket.

Kroppen av en försvunnen senegalesisk turist har sköljt iland i Karon-distriktet i Phuket i dag efter att han försvann i det grova havet den 28 juli.

En thailändsk man har anmälts försvunnen efter att han simmade i havet och ignorerade röda flaggor på en strand i Thalang.

En kropp av en thailändsk man hittades på stora stenar vid en strand i Thalang-distriktet.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.