UPPDATERING: Kropp hittades på stranden i Thalang, Phuket

Thalang –

En kropp av en thailändsk man hittades på stora stenar vid en strand i Thalang-distriktet.

Vår tidigare historia:

En thailändsk man har anmälts försvunnen efter att han simmade i havet och ignorerade röda flaggor på en strand i Thalang.

Nu till uppdateringen:

Cherng Talay-polisen underrättades om kroppen klockan 2 på tisdagen (00 augusti)st) vid Surin Beach i Cherng Talay.

Polis och räddningspersonal anlände till stranden för att hitta manskroppen liggande på en stor sten vid stranden. Kroppen identifieras fortfarande positivt av relevanta tjänstemän för att definitivt se om kroppen verkligen är samma thailändska man, Tawat Siracha, 44, från Phitsalunok, som försvann efter att ha simmat nyligen.

Vänner till Tawat har dock inofficiellt bekräftat för The Phuket Express att kroppen verkligen var Mr. Tawat. Namnen på vännerna undanhölls för deras integritet.

Kroppen av en försvunnen senegalesisk turist har sköljt iland i Karon-distriktet i Phuket i dag efter att han försvann i det grova havet den 28 juli.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.