Thailändsk man uppges saknas efter att ha badat på Phuket Beach

Phuket -

En thailändsk man har anmälts försvunnen efter att han simmade i havet och ignorerade röda flaggor på en strand i Thalang.

Cherng Talay-polisen underrättades om händelsen på söndagen (30 julith) på eftermiddagen vid Surin Beach. Räddningsdykare anlände och Phuket Express anlände till stranden där röda flaggor var på plats för ingen simning på grund av stark vind och vågor.

Enligt vittnen gick den oidentifierade thaimannen och badade i havet med sina vänner. Två av dem kom tillbaka till stranden efter att ha drabbats av stora vågor. En av dem var dock fortfarande försvunnen. Mannen var en arbetare som precis hade anlänt till Phuket för första gången. Sökandet pausades på grund av hårda vindar och vågor.

Relaterade berättelser:

En manlig turist från Senegal har rapporterats saknad efter att han badat i havet vid Freedom Beach i Karon, Phuket.

Kroppen av en försvunnen senegalesisk turist har sköljt iland i Karon-distriktet i Phuket i dag efter att han försvann i det grova havet den 28 juli.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.