Förare som håller mobiltelefon skadad när hennes motorcykel kolliderar med en bil i Thalang – VIDEO

Thalang –

En kvinnlig motorcykelförare som höll i en mobiltelefon har ådragit sig flera skador när hennes motorcykel kolliderade med en bil i Thalang.

En dash cam-video från en bil visade händelsen på onsdagen (26 julith) på eftermiddagen på en väg nära en korsning i Thalang.

Den kvinnliga motorcykelföraren som höll i en mobiltelefon och inte identifierad hade precis korsat vägen. Bilen, som kom bakifrån, kraschade in i motorcykeln. Den kvinnliga föraren studsade ut på vägen och höll ändå hårt i sin motorcykeltelefon.

En video finns nedan men känsliga tittare bör använda diskretion.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.