Nudelförsäljare i Phuket Town skadades efter att bussens sidodörr öppnades plötsligt

Phuket -

En nudelförsäljare i Phuket Town har ådragit sig skador efter att en busss sidodörr plötsligt öppnades.

Räddningspersonal underrättades om olyckan i Poon Phon, Talad Yai tidigare i veckan. De anlände till platsen för att hitta en vältad motorcykel sidvagn som tillhörde en oidentifierad nudelförsäljare. Den kvinnliga nudelförsäljaren hade brutit sin arm och skadat hennes huvud. Hon fördes omedelbart till sjukhus.

Vittnen sa att bussens sidodörr, som tillhör ett bagageförvaringsområde, plötsligt öppnades. Motorcykelsidovagnen körde nära bussen innan den blev påkörd och välte. Busschauffören hjälpte den skadade kvinnan och tog ansvar för åtgärden, tillsatte polis, och på grund av sitt samarbete var det osannolikt att bli åtalad lagligt.

Namnet på bussbolaget och föraren undanhölls av polisen i Phuket Town.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.