Australisk ex-pat räddad efter att ha försökt hänga sig själv på Phukets postkontor

Phuket -

En 36-årig australiensisk expat har räddats efter att han försökte hänga sig själv med ett staket på ett postkontor i Rawai.

Chalongs polischef överste Eakkarat Plaiduang berättade för Phuket Express att de underrättades om den oroande incidenten från en oidentifierad lokal invånare på fredagskvällen (28 juli)th) att en utländsk man var medvetslös och hittades hängande från ett staket på Rawai Post Office. En barmhärtig samarit hade fällt mannen innan de ringde räddningstjänsten.

Polis anlände till platsen för att hitta den 36-årige australiensiska mannen som låg medvetslös på marken (Phuket Express undanhåller hans namn på grund av situationens känslighet.). Han fördes till ett närliggande sjukhus. Överste Eakkarat berättade för Phuket Express att den australiensiske mannen är en ex-pat som bor i Phuket och har gjort det under en tid.

Chalong medicinsk personal berättade för polisen att den australiensiske mannen är samma person som åkte till ett sjukhus på fredagsmorgonen (28 juli) och led av epilepsi men han vägrade att ta emot behandling.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad, vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.