PRESSMEDDELANDE: AVSLUTA FRYST PENSIONER FÖR BRITTISKA EX-PATS I THAILAND

Thailand-
En ny sida och tillhörande grupp har skapats för att hjälpa och stödja kampanjen för att avsluta frysta pensioner – vår fokuserar på och är ett fokus för de drabbade brittiska ex-pats som bor i Thailand.

Frysta statliga pensioner är den brittiska regeringens praxis att "frysa" brittiska statliga pensioner (det vill säga att inte uppgradera beloppet i linje med "Triple Lock" på årsbasis, vilket görs för invånare i Storbritannien), för pensionärer som bor i de flesta andra länder, förutom EU-länderna och några andra länder med ömsesidiga avtal med Storbritannien.

Thailand är inte ett av de länder som har ömsesidiga avtal med Storbritannien.
Vi hoppas att så många drabbade brittiska expats i Thailand kommer att engagera sig.
VAD KAN DU GÖRA?

🌐 KONTAKTA med andra brittiska ex-pats i Thailand. Ditt nätverk är din styrka, och tillsammans är vi starkare.

📢 KOMMUNIKERA med vänner och familj i Storbritannien. Uppmuntra dem att engagera sig i vår kampanj, öka medvetenheten och driva handling. Deras röst spelar roll!

💬 GÅ MED och interagera med andra FB-sidor och grupper som kämpar för samma sak. Det är dags att vi förenar våra ansträngningar och kämpar som en!

✅ REGISTRERA dig för att rösta i valet i Storbritannien om du är berättigad. Din röst kan göra skillnad! Vallagen 2022 säkerställer din rösträtt, oavsett hur länge du har bott utomlands, genom att avskaffa 15-årsregeln.

📨 ENGAGERA MED beslutsfattare. Nå ut till din senast registrerade riksdagsledamot, använd din röst och begär ett slut på frysta pensioner.

Varje handling räknas, och varje röst är viktig. Tillsammans kan vi göra skillnad. Det börjar med dig – vad kan DU göra idag för att göra skillnad? Kom ihåg att kortfattad och övertygande kommunikation är nyckeln.

LÄNK TILL THAILAND FILIALSIDA FÖR ATT GILLA:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100094586570644

LÄNK TILL THAILAND BRANCH GROUP ATT GÅ MED:
https://www.facebook.com/groups/307159938448984

REGISTRERA DIG FÖR ATT RÖSTA HÄR:
https://www.gov.uk/register-to-vote

LÄNK TILL HUVUDGRUPPEN "AVSLUTA FRYSTA PENSIONER":
https://www.facebook.com/endfrozenpensions/

LÄNK TILL HUVUDWEBBPLATSEN FÖR 'SLUTA FRYST PENSIONER':
https://endfrozenpensions.org

UNDERTECKNA PETITIONEN FÖR ATT AVSLUTA FRUS PENSIONER
https://www.change.org/p/tell-the-political-parties-to-end-frozen-pensions?

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.