6-årig egyptisk flicka drunknar vid vattenfallet Phang Nga

Phang Nga –

En 6-årig egyptisk flicka drunknade tragiskt vid ett vattenfall i Mueang Phang Nga.

Mueang Phang Nga-distriktets chef Pongsak Wetthayawong underrättades om den sorgliga händelsen onsdagen (26 juli)th) från en bychef i Song Preak sub-distriktet.

Räddningsarbetare anlände till Ton Song Preak-vattenfallet och upptäckte en 6-årig egyptisk flicka som enligt uppgift föll i vattenfallet av misstag. Det tog ungefär en halvtimme att hitta flickkroppen som satt fast mellan stora stenar. Flickan hade varit på en resa med sin familj med ett reseföretag och var turist.

Flickans namn har undanhållits av TPN-media på grund av hennes ålder och av känslighet för offrets familj.

Tidigare i år en tysk turist skadades allvarligt efter att ha fallit från ett vattenfall i Samui.

I december förra året, 2022, en annan utländsk turist föll från ett vattenfall i Samui och skadades.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.