Gravid kvinna skadad efter att ha fastnat delvis i ett avlopp i Phuket Town

Phuket -

En gravid kvinna skadades efter att hennes ben fastnat i ett vattenavlopp i Phuket Town.

Newshawk Phuket Facebook-sida tog emot ett klagomål från en fotgängare på tisdagen (25 julith). Enligt klagomålet gick en gravid thailändsk kvinna vars namn undanhölls med sin yngre bror på vandringsleden på Patipat Road i Talad Nuea, Phuket Town. Den gravida kvinnan skadade sitt högra ben efter att det fastnat i ett trasigt vattenavlopp framför en berömd nudelrestaurang.

Personalen på nudelbutiken berättade för de lokala nyheterna att de hade använt för att sätta en trafikkon på det trasiga vattenavloppet för att varna fotgängare tidigare men polisen bad dem att ta bort den. Personalen på nudelbutiken sa att många fotgängare har fallit i det här hålet som ägs av staden och inte av butiken.

Kvinnan ska enligt uppgift begära att lämpliga parter ska ta ansvar för hennes skador samt att reparera avloppet för att undvika skador på någon annan.

Hittills har hon inte fått något officiellt svar från myndigheterna i Phuket Town.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.