Par greps med 27,000 900 meth-piller och XNUMX gram Crystal Meth i Phuket

Phuket -

Ett par greps med mer än 27,000 900 metamfetaminpiller och XNUMX gram kristallmetamfetamin i Kathu.

Ett team av Kathu-polisen ledd av överstelöjtnant Chayaphon Punaruemit arresterade Weerawong 'Nueng' Noijan, 39, från Patong, och Bulin 'Fon' Daecha från Kathu. De greps i ett hyresrum på Soi Thida i Kathu.

Beslagtogs från dem var 27,503 905.98 metamfetaminpiller, XNUMX gram kristallin metamfetamin, ett handgjort pistol med tre kulor, en bil och sex motorcyklar.

Överstelöjtnant Chayaphon berättade för Phuket Express att gripandet kom efter att polisen fått ett tips om att de misstänkta var betydande knarkhandlare som sålde illegala droger i Kathu-området. De fördes till Kathu polisstation för att åtalas för olagligt innehav av kategori 1-droger med avsikt att sälja och olagligt innehav av skjutvapen och ammunition.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.