Döende Phuket kvinna donerar sina organ till patienter i nöd, hedrad av Vachira Hospital och Röda Korset

Phuket —

Vachira Phuket Hospital och Thai Red Cross Society hedrade en 26-årig thailändsk kvinna som donerade sina njurar, lever och mjälte till patienter i nöd.

Handlingen av yttersta generositet ägde rum fredagen den 21 juli på Vachira Phuket Hospital, där ett kirurgiskt team från Siriraj Hospital utförde en transplantationsoperation på en 26-årig organdonator för att uppfylla hennes sista önskemål att hjälpa andra.

Den dödssjuka donatorn, vars namn undanhölls av sjukhuset, donerade hennes njurar, lever och mjälte till väntande patienter på Vachira Phuket Hospital. Hennes ädla gärning har gett livets gåva till behövande och skapat en evig nytta för samhället, konstaterade sjukhuset i ett Facebook-inlägg.

Det kirurgiska teamet genomförde framgångsrikt transplantationsprocedurerna. Sjukhusteamet och representanter från Thai Red Cross Society samlades därefter framför donatorns kropp för att hedra hennes bortgång.

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.