Phuket Chaufför hävdar att religiös amulett räddade hans liv i en lastbilsolycka

Phuket -

En pickup-förare som klarade sig från allvarliga skador efter att han körde in i en annan lastbil i Rassada tror att han har fått hjälp av sin speciella religiösa amulett och även skyllt på den våta vägen för att ha orsakat olyckan.

Phuket City Police underrättades om olyckan vid 1:00 på fredagen (21 juli)st) på Chalerm Phrakiet Rama 9 Road (Bypass Road) i Rassada, Mueang Phuket.

Räddningspersonal kom till platsen för att hitta den skadade lastbilen och en andra större lastbil på vägen.

Lastbilschauffören sa att det kom lite regn innan han tappade kontrollen över sitt fordon. Han fick endast mindre repor. Han sa att han har skyddats från allvarliga skador av sin berömda religiösa amulett.

Phukets polis fortsätter dock sin utredning för ytterligare möjliga rättsliga åtgärder relaterade till ansvar runt olyckan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.