Bar plundrades i Thalang för att ha sålt alkohol efter laglig stängningstid

Thalang –

En bar i Thalang överfölls för att ha sålt alkohol efter den lagliga stängningstiden.

Thalang-distriktsofficerare under ledning av Thalangs administrativa chef Mr. Panjapong Boonjan och Sakoo-polisen under ledning av överstelöjtnant Nopparuj Sukkree slog till mot en bar som heter 'Suk Niyom' i Sakoo, Thalang klockan 3:00 på lördagen tidigt på morgonen (22 juli).

Herr Panjapong berättade för Phuket Express att baren visade sig sälja alkohol efter den lagliga stängningstiden kl. 2. Barägaren fördes till Sakoo Police Station för att åtalas för att ha sålt alkohol efter den lagliga tiden. Barägaren ska ha erkänt anklagelserna.

Liknande artikel:

En bar i Thalang överfölls för andra gången på några månader efter anonyma klagomål för att de påstås ha öppnat efter den lagliga stängningstiden klockan 2.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.