Thailand förväntar sig att se utländska ankomster överstiga 15 miljoner år-to-date i juli

Nationellt —

Thailand kan komma att se upp till 15 miljoner utländska turister anlända till landet innan juli är slut, sa den biträdande talespersonen för den tillfälliga regeringen Rachada Dhnadirek.

Nationen har sett en märkbar ökning av internationella ankomster under de senaste veckorna efter många stimulansåtgärder från den tillfälliga regeringen, sade Rachada.

Detta leder till en förväntning om att antalet utländska ankomster kommer att överstiga 15 miljoner snart, möjligen före slutet av denna månad juli 2023.

Thailand har för närvarande registrerat 14.15 miljoner utländska besökare hittills från 1 januari till 16 juli, vilket genererar 588 miljarder baht (17.11 miljarder USD), enligt turist- och sportministeriet.

Det långa semesteruppehållet i flera utomeuropeiska länder kommer att bidra till ökningen av antalet turister, tillade Rachada.

Samtidigt använder Thailands turistmyndighet (TAT) olika strategier för att öka turismen. En av dem är att främja landets hälso- och friskvårdsturism genom kampanjen "Amazing Thailand Health and Wellness: New Chapters, New Experience", enligt Rachada.

Syftet är att förbättra kvaliteten på hälsorelaterade produkter och tjänster inom landet för att fängsla friskvårdsturister över hela världen, en grupp med hög köpkraft.

"Hälso- och välmåendeturism är en växande global trend, så vi förväntar oss att kampanjen kommer att öka intäkter och intäkter", avslutade Rachada.

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, Instagram, Tick ​​tack, youtube, Pinterest, Blädderblock, eller tumblr

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.