Små båtar i Phuket är fortfarande tillfälligt förbjudna att lämna hamnar

Phuket -

Phuket Marine Office har utfärdat ytterligare en varning om att små båtar tillfälligt förbjuds att lämna hamnar i öppet hav på grund av dåligt väder fram till den 20 julith2023

Vår tidigare historia:

Phuket Marine Office har utfärdat en varning om att små båtar kommer att tillfälligt förbjudas att lämna hamnar till öppet hav på grund av dåligt väder fram till den 18 juli 2023.

Chefen för Phuket Marine Office, Mr Nachapong Pranit berättade för Phuket Express att enligt den thailändska meteorologiska avdelningen (TMD) sker kraftiga regn tillsammans med starka vågor i Andamansjön, upp till tre meter höga i öppet hav eller mer än tre meter höga i åskväder fram till den 20 julith2023

Phuket Marine Office utfärdade en varning på tisdagen (18 juli) för båtkaptener att vara mer försiktiga när de reser till sjöss. Små båtar med en längd på mindre än 10 meter är FÖRBJUD att lämna hamnar i öppet hav fram till torsdag (20 juli)th), 2023.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.