Mer än 90,000 2 meth-piller och 8 kilo kristallmeth beslagtogs i brottsbekämpning i region XNUMX

Phuket–

Mer än 90,000 XNUMX metamfetaminpiller och två kilo kristallin metamfetamin beslagtogs i en brottsreaktion i övre södra Thailand.

En presskonferens hölls på polisstationen Region 8 i Phuket denna vecka. Specialrådgivare för den kungliga thailändska polisen, överste Somphong Chingduang, berättade för Phuket Express.

Den här månaden har det skett ett tillslag mot illegala droger i Region 8-området i övre södra Thailand, razziorna involverade 164 drognätverk med totalt 517 mål. Trettiosex mål greps.

Totalt greps 1,040 46 misstänkta. Av dessa är 99,985 efterlysta misstänkta. Totalt beslagtogs 2.1 XNUMX metamfetaminpiller och XNUMX kilo kristallin metamfetamin.

Egendom beslagtogs som inkluderade nio bilar, 16 motorcyklar, 52 vapen och ytterligare 559 föremål som är värda mer än 6,200,000 XNUMX XNUMX baht.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.