Brand förstör motorcykeluthyrning i Patong

Patong –

En brand släckte en motorcykeluthyrningsbutik och skadade 25 motorcyklar till totalt mer än tre miljoner baht.

Brandmän vid Patongs kommun underrättades om branden klockan 2 på onsdagen (40 juli)th) tidigt på morgonen i en motorcykeluthyrningsbutik på Na Nai Road i Patong. Brandmän med fem brandbilar och Phuket Express anlände till platsen för att hitta motorcykeluthyrningen som stod i lågor.

Det tog ungefär en halvtimme för brandmännen att kontrollera branden på grund av hård vind. Motorcykeluthyrningen och 25 motorcyklar förstördes. Kostnaden för skadorna uppskattas till minst tre miljoner baht. En närliggande nudelbutik skadades också av branden. Som tur var fanns ingen i butiken och inga personskador rapporterades.

Man tror att orsaken till branden var en elektrisk kortslutning. Kriminalpolisen utreder dock den exakta orsaken till branden.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.