Kvinnlig förare dör efter att motorcykel kört in i pickup i Phuket Town

Phuket -

En kvinnlig motorcyklist från Myanmar dödförklarades på platsen efter att hennes motorcykel kört in i en parkerad pickup i Phuket Town.

Major Kraisorn Pakarree från Phuket City Police underrättades om olyckan på Bangkok Road nära Wichit Yan Yon-butiken i Talad Yai klockan 2:00 på torsdagen (20 juli)th).

Polis, räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta en kvinna som endast identifierades som Tandalai, 32, medborgare i Myanmar. Hon förklarades död på platsen. I närheten hittade de den skadade motorcykeln och pickupen.

I det här skedet tror polisen att Tandalai kan ha sovit när han cyklade eller körde fort innan han kraschade in i den parkerade pickupen. Polisen kontrollerar dock CCTV-bilder för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.