Utländsk turist påstås stjäla cannabisknoppar från Patong Shop

Patong –

En utländsk turist ska ha stulit cannabisknoppar från en butik i Patong.

Ägaren till en cannabisbutik i Patong, med stöd av CCTV-filmer, berättade för Phuket Express att på tisdagen (18 juli)th) på kvällen kom två utländska turister in i cannabisbutiken.

De var intresserade av cannabis och bad en kvinnlig anställd att ta en titt på några. En av dem tog sedan några "cannabisknoppar" innan han stoppade dem i fickan. Han stal totalt tre gånger enligt CCTV-bilder.

Cannabisbutikens ägare har lämnat in en anmälan till Patongpolisen och vill att utlänningen ska betala för de stulna "cannabisknopparna".

Polisen försökte fortfarande identifiera utlänningarna. Namnet på butiken och ägaren undanhölls i väntan på ytterligare utredning.

Phuket Express noterade att cannabisknoppar fortfarande är tekniskt olagliga att sälja utan medicinsk licens och skäl som ses nedan.

Sju personer har gripits för att ha olagligt bearbetat cannabisknoppar på Bangla Road och Soi Sane Sabai i Patong.

En man greps i Patong för att ha olagligt sålt cannabisknoppar och inte kunnat uppvisa en laglig licens för att sälja cannabis.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.