Polisen beslagtar fyrverkerier på Patong Beach

Patong –

Patongpolisen har beslagtagit fyrverkerier på Patong Beach som en del av ett regelbundet tillslag mot illegala fyrverkerier.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på måndagen (17 julith) de inspekterade stranden nära postkontoret för att slå ner illegala fyrverkerier och flytande lyktor. De hittade fyrverkerier som gömdes under stolar på stranden. Dessa föremål beslagtogs men de hittade inte sina ägare.

Detta är en del av ett regelbundet tillslag mot försäljning av illegala fyrverkerier på Patong Beach, som ses nedan.

En kvinna greps för att ha sålt fyrverkerier på Patong Beach.

Flytande lyktor och fyrverkerier beslagtogs på Patong-stranden efter klagomål.

Patongs kommun har varnat allmänheten för att inga fyrverkerier eller flytande lyktor är tillåtna för någon händelse, såvida inte särskilt godkännande ges av Patong-tjänstemän, med straff som strikt upprätthålls.

Två män greps för att ha sålt fyrverkerier på Patong Beach.

En man greps för att ha sålt fyrverkerier på Patong Beach.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.