Mystisk kula tränger igenom glas på Phuket School

Phuket -

En mystisk kula bröt genom glaset på en skola i Phuket stad medan eleverna lärde sig i ett klassrum.

Överstelöjtnant Jitthiwa Tanawitwilart vid Phuket City Police underrättades om händelsen från en privatskola på Komaraphat Road i Talad Yai, Phuket stad på tisdagen (18 juli).

Polis kom till platsen i ett klassrum på fjärde våningen i skolan. Lyckligtvis rapporterades inga personskador. En kvinnlig lärare vars namn undanhölls som undervisade i konst bad alla elever att gå ut från klassrummet medan polisen utredde händelsen

Ett skotthål med krut hittades på glaset i skolsalen. Däremot hittades ingen kula inne i klassrummet. Polisen fortsätter sin utredning för att identifiera vem som avlossade skottet för ytterligare rättsliga åtgärder.

Polisen höll undan namnet på skolan i väntan på ytterligare utredning, men uppgav att alla föräldrar och vårdnadshavare skulle informeras om händelsen.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.