Försvunnen båt från Phuket hittades i Phang Nga

Phang Nga –

En försvunnen fiskebåt från Phuket hittades i Phang Nga.

Chefen för Ao Phang Nga National Park, Sak Noo-O, underrättades av ett lokalt fiskenätverk om att en lokal fiskebåt saknades från Phuket under den gångna helgen.

På måndag (17 julith) den försvunna fiskebåten hittades på Boi Yai Island. Båten tillhör en man som endast identifierats som Mr. Man, 68, och var parkerad nära en brygga i Baan Bang Duk i Mai Khao, norr om Phuket.

På grund av hård vind och vågor bröt fiskebåten loss och flöt till Phang Nga. Båten och motorn skadades inte. Båtägaren var mycket glad över att återförenas med sin båt.

Relaterad artikel:

Meteorologiska avdelningen varnar för kraftigt regn i de flesta regioner i landet på grund av den tropiska stormen Talim.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.