Man greps för att ha sålt fyrverkerier på Patong Beach

Patong –

En man greps för att ha sålt fyrverkerier på Patong Beach.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de hade fått klagomål om att fyrverkerier såldes och visades upp på Patong Beach och att de hade blivit en allmän olägenhet för lokalbefolkningen och turister.

Patongpolisen inspekterade senare Patong Beach. De grep en man som inte var identifierad av dem. En samling fyrverkerier togs från honom. Han fördes till Patongs polisstation för att ha sålt fyrverkerier utan tillstånd.

Detta är en del av ett regelbundet tillslag mot försäljning av illegala fyrverkerier på Patong Beach, som ses nedan.

En kvinna greps för att ha sålt fyrverkerier på Patong Beach.

Flytande lyktor och fyrverkerier beslagtogs på Patong-stranden efter klagomål.

Patongs kommun har varnat allmänheten för att inga fyrverkerier eller flytande lyktor är tillåtna för någon händelse, såvida inte särskilt godkännande ges av Patong-tjänstemän, med straff som strikt upprätthålls.

Två män greps för att ha sålt fyrverkerier på Patong Beach.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.