Skadad havssköldpadda räddad på Patong Beach

Patong –

Livräddare hjälpte en skadad havssköldpadda på Patong Beach.

Patong Beach badvakter berättade för Phuket Express att på söndagseftermiddagen (16 julith) hittade de en skadad havssköldpadda på Patong Beach. Personal från Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center i Wichit tillkallades omedelbart för att hjälpa till.

Räddningscentralen anlände till stranden för att hitta en ung grön havssköldpadda. Den var 35.5 centimeter lång, 33.5 centimeter bred och vägde 3.8 kilo. Sköldpaddan var svag och uttorkad. Den var också tunn och täckt av sjögräs och skeppsmaskar. Sköldpaddan fördes till Sireetarn Marine Endangered Animals Rescue Center för vidare medicinsk behandling.

I liknande senaste nyheter:

En sjuk havssköldpadda har räddats på Patong Beach.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.