84-årig man hittades död i Wichit Pond

Wichit –

En 84-årig man hittades död i en damm i Wichit.

Löjtnant Wuttichai Chanfai vid Wichit-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades om händelsen vid en kanal i byn Makham Koo på söndagseftermiddagen (16 juli)th).

Polis, räddningsdykare och Phuket Express-teamet anlände till platsen bakom den avlidne mannens hus. Hans släktingar sa att Sak Thongbai, 84, hade varit försvunnen sedan 3:00. De trodde att Sak kunde ha fallit i dammen. Det tog ungefär en halvtimme att hitta hans kropp i dammen och tyvärr bekräftade familjens farhågor.

Hans dotter, vars namn inte släpptes, sa att hennes far, Sak, hade personliga hälsoproblem och bodde med sin familj. Han kan ha gått till utedass innan han halkade ner i dammen, konstaterade hon.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.