Sydkoreansk kvinna i Phuket tar sitt eget liv efter att ha bråkat med pojkvän

Phuket —

En sydkoreansk kvinna kvävde sig själv och sina två katter med rök från kol, vilket fick dem alla att omkomma i badrummet på deras boende i Phuket.

Poliser vid Chalongs polisstation fick en rapport om det avlidne offret vid 8 på morgonen lördagen den 16 juli. De rusade till hennes hus i Rawai-distriktet i Mueang-distriktet efter underrättelsen.

På platsen för händelsen hittade polisen kroppen av en kvinna, vars namn undanhålls av The Pattaya News i väntan på hennes familjs tillstånd, liggande på rygg inne i ett badrum på andra våningen. Den 43-åriga kvinnan rapporterades vara sydkoreansk medborgare. Hennes namn undanhölls på grund av situationens känslighet.

Vid undersökning fann polisen att det rann blod från hennes näsa. Två katter hittades också liggande döda bredvid henne tillsammans med en järngryta som polisen trodde användes av kvinnan för att lagra brinnande kol för att kunna kväva sig själv. Inga skador eller tecken på grovt spel hittades på platsen. Kvinnan fördes till ett lokalt sjukhus för att fastställa den exakta orsaken till hennes död.

Baserat på en intervju med offrets sydkoreanska pojkvän, vars namn är undanhållet, bråkade den avlidne med honom, innan händelsen. Bråket handlade om hans brist på tid för henne eftersom han arbetade i en annan provins.

Innan offret bestämde sig för att ta sitt liv tog hon farväl av sin pojkvän via ett telefonsamtal och sa att hon ville dö. Därefter återvände hennes pojkvän skyndsamt till boendet men var för sen.

Offrets kropp ligger kvar på ett sjukhus för begravningsarrangemang. Polisen utreder händelsen.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Den senaste översättaren för lokala nyheter på The Pattaya News. Aim är en tjugotvååring som för närvarande bor och studerar sitt sista år på college i Bangkok. Intresserad av engelsk översättning, berättande och entreprenörskap, tror han att hårt arbetande är en oumbärlig del av varje framgång i denna värld.