Man dör efter att ha blivit träffad av fallande glas i Thalang

Thalang –

En lastbilschaufför med släp omkom efter att glasskivor som bärs av en kran ramlat ner på honom.

Kapten Warawut Sensoap vid Cherng Talay-polisen underrättades av en lokal på byggarbetsplatsen för ett hotell på fredagsmorgonen (14 juli) om händelsen. Polis, räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta en parkerad trailerlastbil.

På baksidan av släpvagnen hittade de kroppen av släpvagnsföraren, Mr. Kittrakorn Puengboon, 42, från Nakhon Phanom. Hans kropp hade krossats av en stor glasskiva. I närheten hittade de en kranbil med två vidsträckta glasskivor inuti en stor låda.

Vittnen berättade för polisen att Jittrakorn levererade glasskivor till byggarbetsplatsen. En kranbil som manövrerades av en annan förare, som inte omedelbart identifierades, släppte en sele med en krok för att transportera lakanen. Herr Jittrakorn hakade fast selen på lådan innan kranen plötsligt rörde sig och lådan föll på honom. Lådan vägde hundra kilo.

Polisen fortsätter utredningen för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.