Förare och förare skadade efter taxikrock med lastbil och motorcykel i Thalang

FOTO: Newshawk Phuket

Thalang –

En förare och en förare har ådragit sig skador efter att en taxi kolliderade med en lastbil och en motorcykel i Thalang.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan på fredagseftermiddagen (14 julith) på Thep Krasattri Road södergående körfält i Baan Mak Prok i Mai Khao.

De kom till platsen för att hitta en skadad taxibil och en motorcykel strax utanför vägen nära en skadad elstolpe. I vägkanten hittade man också en skadad lastbil.

FOTO: Newshawk Phuket

Den manlige motorcykelföraren fick ben- och huvudskador. Taxichauffören fick ansiktsskador. De fördes båda till Thalang-sjukhuset men kunde inte identifieras.

Vittnen sa att taxibilen kraschade in i lastbilen innan den kraschade in i motorcykeln. Polisen kontrollerar dock CCTV-bilder i närheten för att ta reda på den exakta orsaken till olyckan för eventuella ytterligare rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.