Lastbil kraschar in i hjältinnemonumentet i Thalang

Thalang –

En förare klarade sig från skada efter att en pickup kraschade in i Heroine Monument i Thalang.

Major Noppadol Tonemanee vid Thalang-polisen underrättades om olyckan på fredagsmorgonen (14 juli)th) klockan 3:30. vid Thao Thep Krasattri – Thao Sri Soonthorn Heroines Monument på Thep Krasattri Road norrgående körfält i Baan Tha Ruea.

Första räddningspersonal och Pattaya News anlände till platsen för att hitta en pickup som hade kört in i stängslet vid Heroine Monument.

Föraren, som inte har identifierats av berörda tjänstemän, skadades inte. I det här skedet tror polisen i Thalang att föraren kan ha sovit vid ratten innan kraschen.

Thalang-polisen berättade för Phuket Express att föraren står åtalad för vårdslös körning och orsakande av skada på statlig egendom.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.