75-årig fransman fick hjälp efter att ha förlorat kontrollen över sin motorcykel i Phukets gamla stadsdel

Phuket -

En 75-årig manlig fransman fick hjälp efter att han inte kunde kontrollera sin motorcykel i Phukets gamla stadsdel.

Phuket Patrol Tourist Police berättade för Phuket Express att på torsdagen (13 julith), att en 75-årig fransman körde sin motorcykel åt fel håll på Thalang Road i Phukets gamla stadsdel som är en enkelriktad väg.

Turistpolisen stoppade slutligen motorcykelföraren innan någon olycka kunde inträffa. Den manlige fransmannen, som inte namngavs av polisen, berättade för turistpolisen att han inte kunde kontrollera sin motorcykel. Han berättade för polisen att han stannade i Rawai och att en vän till honom kallades för att ta honom tillbaka.

Phukets turistpolis rapporterade dock inte om några rättsliga åtgärder kommer att vidtas mot honom för att ha kört sin motorcykel i fel riktning.

En rysk man fick böter på 2,500 XNUMX baht efter att han greps när han åkte motsatt väg på en enkelriktad väg i Phukets gamla stadsdel.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.