Två skadade efter motorcykelolycka på Patong Hill

Patong –

Två personer har ådragit sig skador efter en motorcykelolycka på en genväg på Patong Hill.

Major Pairat Jintrapirom vid Patongpolisen berättade för Phuket Express att de underrättades om olyckan på måndagen (10 juli)th) på en genväg bakom Tiger Shrine på Patong Hill.

Polis och mer än tio räddningsarbetare anlände till platsen för att hitta en motorcykel och två skadade personer nerför en sluttning utanför vägen.

De och motorcykeln drogs upp från backen tillbaka till backen vilket tog ungefär en timme. Mr. Wuttisak Puttisarn, 36 från Chalong hade brutit sina revben medan Siyangrak Pimsamut från Kata hade ådragit sig huvudskador. De båda fördes till ett närliggande sjukhus.

Patongs borgmästare, Chalermsak Maneesri, som senare kom till platsen, berättade för Phuket Express att det finns många olyckor på denna väg. Detta är en genväg till och från Patong City och många motorcykelanvändare använder denna väg. Chalermsak sa också att staden försökte förbättra vägen för att göra den säkrare men klargjorde inte hur.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.