Rysk böter på 2,500 XNUMX baht efter att ha åkt på fel väg på enkelriktad väg i Phukets gamla stadsdel – VIDEO

Phuket -

En rysk man fick böter på 2,500 XNUMX baht efter att han greps när han åkte motsatt väg på en enkelriktad väg i Phukets gamla stadsdel.

Phuket City Traffic Police berättade för Phuket Express att på måndagen (10 julith), sågs en utländsk förare köra en motorcykel åt fel håll på Thalang Road i Phukets gamla stadsdel som är en enkelriktad väg.

Den ryska ryttaren identifierades av polisen endast som herr Armeekan. Han fördes till Phukets polisstation och han åtalades för att ha åkt utan körkort och fick böter på 1,000 1,000 baht och hänsynslös ridning, för vilken han fick böta 500 2,500 baht, och även för att åka i fel riktning för vilket han fick böter på XNUMX baht . Totalt fick han böter på XNUMX XNUMX baht.

Motorcykeluthyrningsoperatören bötfälldes med 2,000 XNUMX baht för att ha tillåtit förare som inte har körkort att köra sina motorcyklar.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.