Man ska hota taxichaufför i Phuket med ett svärd

Phuket -

En lokal man ska ha hotat en taxichaufför med mobilapplikationer med ett svärd på en parkeringsplats nära en strand i Thalang.

En oidentifierad taxichaufför för mobilapplikationer berättade för Phuket Express att han parkerade sin bil på en allmän park nära Nai Thon Beach i Sakoo-distriktet på tisdagen (11 juli)th).

Det var en okänd man där som försökte jaga bort honom och sa att han inte fick parkera där. De bråkade innan mannen gick bort och kom tillbaka med ett svärd. Mannen ska ha försökt attackera taxichauffören.

Taxichauffören berättade för Phuket Express att han har ett klistermärke från Phuket Land Transport Office (PLTO) för att visa att han får arbeta som taxichaufför med en godkänd köransökan. Taxichauffören lämnade in en anmälan till Sakoo-polisen med videobevis på händelsen.

Liknande incidenter:

Chaufförerna hävdade att turistens app-hälsande skåpbilschaufför inte kunde hämta passagerare i hamnen och sa åt turisten att dra ut sin resväska därifrån om hon hade för avsikt att använda app-hälsningstjänster.

Taxichaufförer i Phuket uppmanas av tjänstemän att vara mer artiga efter att en utländsk kvinnlig turist tvingats ut ur en minibuss i Phuket av förare av andra skåpbilar som körde i Phuket Rassada-hamnen.

En lokal taxichaufför ska ha attackerat och hoppat på en taxibil med en utländsk passagerare i Thalang-distriktet.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.