Fyra meter Python fångad i Patong

Patong –

En fyra meter lång python har fångats efter att ha ätit ett okänt djur i Patong.

En anställd från avdelningen för katastrofförebyggande och begränsning (DDPM) vid Patongs kommun berättade för Phuket Express att på tisdagen (11 juli)th) de meddelades av en invånare att en python hade hittats i ett lokalt hem.

Ormfångare anlände till huset för att hitta den fyra meter långa pytonen. Pytonslangen var full efter en okänd måltid och kunde inte fly från ormfångarna och blev till slut fångad.

Phuket Express noterade att det var okänt vad pytonslangen hade ätit. Pytonslangen kommer dock att släppas säkert tillbaka till en närliggande skog.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.