Två män greps för att sälja fyrverkerier på Patong Beach

Patong –

Två män greps för att ha sålt fyrverkerier på Patong Beach

Patongpolisen berättade för Phuket Express att de hade fått klagomål om att fyrverkerier såldes och visades upp på Patong Beach, vilket hade blivit en allmän olägenhet för lokalbefolkningen och turister.

Patongpolisen inspekterade senare Patong Beach. De arresterade två thailändska män som identifierades av polisen endast som Mr. Udomdet och Mr. Sampan. Två uppsättningar fyrverkerier beslagtogs från dem.

De fördes till Patongs polisstation för att ha sålt fyrverkerier utan tillstånd.

Detta är en del av ett regelbundet tillslag mot försäljning av illegala fyrverkerier på Patong Beach, som ses nedan.

En kvinna greps för att ha sålt fyrverkerier på Patong Beach.

Flytande lyktor och fyrverkerier beslagtogs på Patong-stranden efter klagomål.

Patongs kommun har varnat allmänheten för att inga fyrverkerier eller flytande lyktor är tillåtna för någon händelse, såvida inte särskilt godkännande ges av Patong-tjänstemän, med straff som strikt upprätthålls.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.