Morning Fire Guts Bar på Bangla Road i Patong, inga skador

Patong –

En morgonbrand har skadat en bar på Bangla Road i Patong.

Brandmän från Patongs kommun underrättades om branden klockan 8:17 måndag morgon (10 julith) på en liten bar på Bangla Road. Brandmän med fyra brandbilar och The Phuket Express anlände till platsen. Chalermsak Maneesri, borgmästare i Patongs kommun, var också närvarande.

Rök hittades runt Bangla Road-området och elden hittades i lågor på en liten bar i rad med liknande anläggningar, även om det exakta namnet på baren inte identifierades av Chalermsak. Barmhärtiga samarier i närheten hade försökt hjälpa till att släcka lågorna men misslyckades innan brandmän anlände. Det tog cirka 20 minuter att kontrollera branden och som tur var rapporterades inga personskador.

Baren fick dock betydande skador av branden, även om en exakt uppskattning av finansiella kostnader pågick vid presstillfället. Ägaren till baren var inte identifierad för thailändska medier. Branden förhindrades från att sprida sig till många närliggande barer och verksamheter.

Brandmän tror att brandorsaken är en elektrisk kortslutning. Den exakta orsaken till branden utreds dock fortfarande.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.