Man greps efter att ha hotat fru med pistol i Thalang, Phuket

Thalang –

En berusad man greps efter att han hotat sin fru med en pistol i Thalang.

Pol. Överste Pisit Chuenpeth, chef för Thalang-polisen, berättade för Phuket Express att de hade fått en rapport från Mrs. Nooeuerb Singin på söndagen (9 juli). Hon berättade för polisen att hennes berusade son, Teerayut 'Khun' Singin, hade hotat sin fru med en pistol i ett hus i Thep Krasattri.

Polisen anlände till huset för att hitta Mr Teerayut i en bil på framsidan av huset. I hans bil hittade de en handgjord pistol. Han fördes till Thalangs polisstation.

Teerayut erkände för polisen att han hade använt några illegala droger innan händelsen. Han står åtalad för olagligt innehav av ett skjutvapen utan tillstånd, bärande av ett vapen offentligt utan vederbörlig anledning och körning medan han använde metamfetamin.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.