Phuket-polisen beslagtar 69 avgasrör och 19 modifierade motorcyklar på två dagar

Phuket -

Totalt beslagtogs 69 avgasrör och 19 modifierade motorcyklar på två dagar i Phuket efter ett olagligt tillslag till motorcykelracing.

Region 8-polisen berättade för Phuket Express på fredagen (7 julith) att många lokalbefolkningen har klagat på motorcykelracing som har blivit en allmän olägenhet. Polisen i Phuket slog till mot motorcykelåkare från den 5 julith till juli 7th, 2023. De har beslagtagit totalt 69 avgasrör och 19 modifierade motorcyklar på två dagar.

Enligt Phuket Police är motorcykelracing på allmänna vägar olagligt. De flesta av motorcykelåkarna är tonåringar. Föräldrar bör vara medvetna om sina barn för att hindra dem från att göra något som är olagligt. Motorcykelracing kan också leda till dödsfall.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.