Tjänstemän inspekterar nöjesställen i Phuket Town

Phuket -

Phuket-tjänstemän inspekterade tio nöjesställen i Phuket Town under den gångna helgen. En av dem visade sig sälja alkohol efter de lagliga stängningstiderna.

Ett team av Phuket-officerare ledda av Phuket City District Chief Pairoj Srilamoon inspekterade tio nöjesställen i Phuket City-området tidigt lördagsmorgonen den 8 juli 2023. Herr Pairoj berättade för Phuket Express att urindrogtester utfördes slumpmässigt på baren. personal. Ingen av dem testade positivt för droger och inga minderåriga hittades. En av nöjesställena hittades sälja alkohol efter laglig tid.

Namnet på den överträdande platsen och personalen, samt eventuellt straff för brottet, släpptes inte av Pairoj, med hänvisning till ytterligare utredning som behövs.

Regelbundna räder och till och med långa stängningar för kränkningar av nattklubbar i Phuket har ägt rum ofta på sistone, som vi behandlade nedan.

Tjänstemän från Department of Provincial Administration (DOPA) under ledning av Narong Thipsiri och Kathu Police slog till mot två nattklubbar "Ratree Club" och "Maha Nakhon Phuket" klockan 3:30 på torsdagen (1 juni)st) I den tidiga morgonen. Båda nattklubbarna ligger vid Kathu-korsningen.

På måndagen (26 junith) på natten lade ett team från Kathu-distriktskontoret beställningar på två tidigare populära nattklubbar 'Ratree Club' och 'Maha Nakhon Phuket' i Kathu.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.