Massagebutik i Patong öppen utan tillstånd

Patong, Phuket –

En massagebutik i Patong ska ha varit öppen utan tillstånd.

Patongpolisen berättade för Phuket Express att på fredagen (7 julith) de inspekterade massagebutiker på Rat Uthit 200 Pi Road.

En massagebutiksägare kunde inte uppvisa en laglig licens för att driva en massagetjänst. Ägaren fördes till Patongs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder. (Uppgifter om ägaren lämnades inte av polisen).

Ett 80-tal lokala massageförsäljare i Phuket protesterade vid Phukets stadshus och klagade över massagebutiker som påstås investeras i av utlänningar som arbetar med mycket lägre priser, vilket skadar deras verksamhet.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.