Brandskador hyrrum i Rassada, två katter överlever

Rassada –

En brand har skadat ett hyresrum i Rassada och två katter överlevde.

Brandmän vid Rassada kommun underrättades om branden på fredagsmorgonen (7 julith) i ett hyrrum i Soi Bang She Lao i Rassada, Mueang Phuket.

Brandmän med brandbil och Phuket Express anlände till platsen för att hitta rök från ett hyresrum. Det tog cirka 15 minuter för brandmännen att kontrollera branden utan att den spred sig till närliggande rum. Inga personskador rapporterades. Däremot skadades många föremål inne i hyresrummet.

Två katter lyckades mirakulöst överleva branden trots att de var instängda i rummet under mycket av branden och räddades av brandmän som ses nedan.

Orsaken till branden utreds fortfarande under helgen.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.