300,000 XNUMX Baht Rån i Chalong Motorcykeluthyrning

Chalong –

En tjuv bröt sig in i en motorcykelaffär i Chalong och ska ha stulit en motorcykel och mer än 300,000 XNUMX baht i kontanter.

Chalong-polisen berättade för Phuket Express att Saijai Phonuin, 34, lämnade in en polisanmälan tillsammans med CCTV-bilder tagna från det närliggande området. Motorcykeluthyrningen ligger i Soi Ta-iad. Hon sa att CCTV-kameran i butiken inte fungerade vid den tiden men att en tjuv bröt sig in i butiken tidigare i veckan. Hon sa att tjuven stal en motorcykel och kontanter som kostade totalt 318,350 XNUMX baht.

CCTV-bilder som tagits i närheten verkar visa en manlig misstänkt som bryter sig in i butiken. Saijai sa till The Phuket Express att hon behövde de stulna pengarna eftersom de bestod av kontantinsättningar som kommer att behöva återlämnas till kunderna när de tar tillbaka sina hyrda motorcyklar.

Polisen utreder stölden vid presstillfället.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.