UPPDATERING: Rysk man dör efter att ha hoppat från det berömda Phuket-templet, vänner sa att han kan ha hallucinerat

Phuket -

En 35-årig rysk man dog efter att han hoppat från en pagod trots försök att rädda honom vid ett berömt tempel i Chalong. Hans vänner berättade för thailändska medier att han hade druckit lite vatten som möjligen var blandat med okända ämnen innan han började hallucinera.

En video av händelsen finns här men kan störa känsliga tittare. Tittarnas diskretion rekommenderas.

Vår tidigare historia:

En oidentifierad utländsk man besteg Phukets mest kända tempel i kväll. Han hotade att hoppa från en pagod i flera timmar och hoppade till slut efter att ha försökt slåss mot räddare på toppen av templet.

Nu till uppdateringen:

Efter fyra timmar uppe på en hög pagod hoppade den 35-årige ryske mannen. Han ramlade på en luftmadrass och fick några skador som följd. Den ryske mannen gick i chock efter händelsen. Han fick HLR och intubation men han dödförklarades till slut på ett lokalt sjukhus.

Chalongs borgmästare, Mrs. Tanaphon Ongsantiparb, berättade för Phuket Express att hej pratat med ryssens vänner. Vännerna hävdade att den ryske mannen drack lite vatten som blandades med ett okänt ämne innan han började hallucinera.

Händelsen är fortfarande under utredning som presstid.

Om du eller någon du känner känner dig deprimerad vänligen kontakta för hjälp. Pattaya News föreslår Samaritans of Thailand som kan nås här:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.