Bar i Phuket plundrades en andra gång för påstådd olaglig öppning 

Phuket -

En bar i Thalang överfölls för andra gången på några månader efter anonyma klagomål för att de påstås ha öppnat efter den lagliga stängningstiden 2:00

Ett team från Thalang-polisen slog till mot en bar i Sri Soonthorn klockan 3:16 (7 juli) efter att de fått ett klagomål från en orolig medborgare om att baren var öppen efter den lagliga stängningstiden.

Barägaren, vars namn inte uppgavs av tjänstemän, fördes till Thalang polisstation för att åtalas för att ha öppnat lokalen utan tillstånd och sålt alkohol utan tillstånd. Ägaren har erkänt alla anklagelser.

Phuket Express noterade att den här baren också gjorde en razzia för några månader sedan, som ses nedan.

En bar och lounge i Thalang överfölls för att ha öppnat en lokal utan tillstånd och sålt alkohol efter den lagliga tiden klockan 2.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.