Kvinna arresterad i Phuket med 50 registrerade SIM-kort

Phuket -

En 27-årig kvinna greps i Phuket med 50 registrerade SIM-kort för mobiltelefoner.

Region 8-polisen berättade för Phuket Express att de har arresterat en kvinna som endast identifierats som Ms. Bow, 27, vid en bensinstation i Sri Soonthorn på måndagseftermiddagen (3 juli)rd). Hos henne beslagtogs 50 registrerade mobiltelefonsim-kort.

Gripandet följde på en annan incident förra månaden när polisen fick reda på att Bow hade skickat mer än 1,000 XNUMX registrerade SIM-kort till Chiang Rai, Sa Kaeo och andra provinser nära Thailands gränser. Polisen fortsätter sin utredning för att ta reda på om dessa SIM-kort används för att utföra brottsliga eller olagliga handlingar, till exempel callcenterbedrägerier.

Ms. Bow står inför anklagelser för att ha tillhandahållit registrerade SIM-kort för mobiltelefoner till andra utan korrekt identifiering.

Ms Bow släppte inget uttalande om gripandet eller varför hon hade korten.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.