Samui välkomnar första direktflyg från Hong Kong efter tre år

FOTO: DailyNews

Samui, Surat Thani –

Samui välkomnade det första direktflyget från Hongkong efter att flygen pausades för tre år sedan.

Tjänstemän från Thailands turistmyndighet (TAT) välkomnade det första direktflyget från Hongkong med Bangkok Airways på Samuis internationella flygplats under den gångna helgen. Totalt anlände 113 passagerare på flyget.

Flygningar från Hongkong pausades i tre år under Covid-19-pandemin. Flygbolagen har återgått till tjänst eftersom många turister från Hongkong är intresserade av att besöka Samui Island. Flygen från Hong Kong till Samui och från Samui till Hong Kong betjänas tre gånger i veckan på tisdag, torsdag och lördag.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.