Phuket Police stoppar bilar för en Python – VIDEO

Phuket -

Phukets trafikpolis stoppade fordon för att en python skulle korsa en väg.

På måndag morgon (3 julird), utförde Thalangs trafikpolis sina vanliga uppgifter på Thep Krasattri Road nära Heroines Monument.

De såg att det var en två meter lång pyton som korsade vägen. Trafikpolisen signalerade rörliga fordon på vägen att stanna så att pytonslangen kunde korsa vägen utan att klämmas.

Ormfångare från Kusoldharm Rescue Foundation kallades till platsen för att fånga pytonslangen. Pytonslangen släpptes senare tillbaka till en närliggande skog på ett säkert sätt. De klämma har presterat extremt bra på sociala medier, konstaterar The Phuket Express.

 

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.