Utländsk förare allvarligt skadad efter en pickup-krasch i Kathu

Kathu –

En utländsk förare har fått allvarliga skador efter att en pickup körde in i en elstolpe i Kathu.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan på måndagseftermiddagen (3 julird) på Phra Phuket Kaew Road i Kathu. De och Phuket Express anlände till platsen för att hitta en skadad pickup inbäddad på en elstolpe i mittreservatet.

Föraren identifierades som MR. CRAIG BRADLEY SHANTZ, 48, (hans nationalitet angavs inte) och han hade ådragit sig en allvarlig bröstskada från krocken. Han fördes till ett närliggande sjukhus. Under tiden fortsätter Kathu-polisen sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.