Kropp av en australisk man hittades flytande i Krabisjön

Krabi –

Kroppen av en 58-årig australiensisk man hittades flytande i havet vid Ao Nang.

Ao Nang-polisen berättade för Phuket Express att de underrättades av en personal vid Hat Nopparat Thara Mu-Ko Phi Phi National Park om den chockerande händelsen på måndagsmorgonen (3 juli)rd). En lokal fiskare hittade först kroppen.

De och Krabis marinpolis anlände till platsen för att hitta manskroppen. Inga sår hittades på honom och polisen tror att mannen hade dött minst sex timmar innan hans kropp hittades.

I en väska som mannen bar på hittades ett pass och ett hotellkort. Kroppen identifierades senare av polisen som en 58-årig australiensisk man, vars namn undanhölls av TPN-media i väntan på kontakt med familj och ambassad. Han hade stannat i Krabi sedan den 28 junith förra månaden och skulle återvända till sitt land på måndag (3 julird). Phuket Express undanhåller hans namn i väntan på ambassad och familjemeddelande.

Omständigheterna som ledde till hans död är fortfarande under officiell granskning.

Det här är inte den första döda kroppen som nyligen hittats flytande i Krabi, den australiensiske mannen gör tre på några veckor.

En manskropp som saknar både hans huvud och händer har hittats flytande nära Phi Phi-öarna i Krabi.

En kropp har enligt uppgift hittats flytande nära en ö i Krabi, men under presstiden har tjänstemän inte lyckats återställa den avlidne.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.