Lastbil kraschar in i hemmet i Thalang, föraren ber att inte ringa polisen

Thalang –

En lastbil kraschade in i ett hem i Thalang-distriktet.

Thalang-polisen underrättades om olyckan klockan 2 på lördagen (00 juli) på Don Jom Tao Road i underdistriktet Thep Krasattri. Polis och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade pickupen som hade kört in i ett hus.

Det uppstod betydande materiella skador, men ingen skadades.

Husägaren, Ms. Napaphon Khaothong, 40, berättade för The Phuket Express att föraren berättade för henne att han tidigare har haft en rattfylleriolycka. Han ville inte ringa polisen och ville lösa situationen personligen med husägaren då han befarade att han denna gång skulle kunna sitta i fängelse under en betydande tid.

Men föraren, som bara identifierades som Mr Kieat, gick senare med på att låta Napaphon ringa polisen eftersom hon vägrade att ta itu med situationen och allvarliga skador privat. Han fördes sedan till Thalangs polisstation.

Hans exakta anklagelser och om han var över den lagliga promillegränsen avslöjades inte av Thalang-polisen.

Den totala kostnaden för skadorna på Napaphons hem tabellerades fortfarande i tabellform.

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.